Didac har inlett ett samarbete med kursleverantören Trainor från Tønsberg. Samarbetet innebär att erbjuda onlinekurser och en utbildningsplattform för varandras kunder.

Trainors onlinekurs – FSE-instruerar personal

Trainor är en ledande leverantör av utbildning och rådgivning inom elsäkerhet. Företaget har nära kontakt med myndigheter och branschorganisationer för att säkerställa säkerheten på arbetsplatsen och arbetar inom olika branscher; såsom industri, el- och kraftverk, offshore, installation, fartyg och bygg- och anälggning. Förutom traditionella klassrumskurser erbjuder Trainor en bred portfölj av digitala utbildningar. Kurserna täcker många olika ämnen, inklusive FSE, certifieringar inom varmt arbete, HMS inom energibranschen, fallskydd, första hjälpen och säker användning av lyftutrustning. Se fullständig kursöversikt här: Kurskatalog Trainor

Onlinekurs från Trainor
För användare av utbildningsplattformen Didac trainer innebär samarbetet att våra kunder får tillgång till flera färdiga, högkvalitativa onlinekurser. Vad som är en stor fördel med Trainors kurser är att man kan distribuera dessa kurser till befintliga användare i Didac trainer utan att fysiskt behöva flytta kurserna till Didac trainer. Kurserna finns kvar på servern hos Trainor medan tillgång till kurserna och rapportering/uppföljning sker på sedvanligt sätt i Didac trainer.

Hur fungerar detta i praktiken? Du beställer onlinekursen från Trainor, Trainor skickar tillgång till kursen som ett ”mini” Scorm-paket som importeras till Didac trainer. Du gör kursen tillgänglig för användarna på sedvanligt sätt i Didac trainer och de rapporter du behöver för t ex uppföljning tas ut i Didac trainer som om kursen har producerats i systemet. Eftersom kursen finns på Trainor, ser Trainor till att kursen uppdateras hela tiden. Det blir inte enklare än så!

Vidare innebär samarbetet med Trainor att Trainor kommer att rekommendera Didac i de fall de har kunder som behöver en komplett utbildningsplattform – för såväl produktion som administration av utbildningsaktiviteter inom företaget.

Vi ser verkligen fram emot ett spännande samarbete!

Kontakta oss om du vill veta mer om möjligheten att använda kurser från Trainor eller vill ha en demo av utbildningsplattformen Didac trainer.

Email: info@didac.se
Telefon: 070-756 29 49 eller 070-363 09 54