Didac bjuder in till ett nytt inspirationswebinar på onsdagen den 17 februari kl. 09:00 - 09:45

 

Del 1
Securitasskolan – en av Norges mest omfattande och kompletta online-skolor!

Securitas är världens största säkerhetsföretag och tillhandahåller säkerhetstjänster till små och stora företag. Securitas löser kundernas utmaningar genom att erbjuda kvalificerade och engagerande medarbetare med hög kompetens inom säkerhetstjänster i kombination med skräddarsydda tekniska lösningar. Securitas Norge är också en stor utbildningsaktör både för sitt eget företag och för flera av sina kunder och andra mindre företag inom samma bransch.

Varje år genomför Securitas i Norge för sina c:a 5 500 anställda och 7 500 kursdeltagare c:a
100 000 kurser, tester och godkännanden av kursgenomföringar. Securitasskolan är således en av Norges största utbildningsaktörer inom affärsinriktad utbildning. I denna föreläsning kommer skolchef Jon Norheim och pedagogisk rådgivare Simen Søviknes Waage att berätta om hur Securitas arbetar och lite om hur Coronapandemin har påverkat deras utbildningsverksamhet på kort och lång sikt.

 

Del 2
UTBILDNING efter Corona – vad blir den nya normalen?

Vi har nu levt i nästan ett år med hemmakontor och omställningar. Detta har påverkat oss alla, inklusive hur vi har genomfört utbildningar och kompetensutveckling inom företagen. Nästan över natten var många tvungna att flytta klassrumskursen till andra former, antingen i form av webinarier eller digitala kurser. Nu när vaccinet rullas ut kan vi förhoppningsvis se början på slutet av pandemin. Men vad händer när vi återgår till ”det normala”? Kommer vi att gå tillbaka till de utbildningsmetoder vi använde före pandemin eller kommer vi att fortsätta med några av de nya  metoderna vi lärt oss att använda?

I denna föreläsning kommer vi att titta närmare på utbildningsformerna och metoderna som vi anser att vi bör ta fortsätta med även ​​efter pandemin. Vilka av dessa ger bäst effekt kopplad till kostnad / nytta?

 

_________________________________________

Praktisk information

Tid: Onsdag 17 februari kl.09:00 – 09:45
Plats: Microsoft Teams
Pris: Kostnadsfritt
Anmälan: Senast 15 februari, Klicka hör för anmälan
Du kommer innan mötet att få en länk till själva webinariet till din e-postadress.

Varmt välkommen!
Team Didac