DIDAC har arbetat i 20 år med lärande och kompetensutveckling och vi vill nu ta tillfället i akt att bjuda in Dig till en Inspirationsfrukost i just lärandets tecken.

Hjärnan är hufvudsaken

Vi har bjudit in Kelly Tainton som kommer att bjuda oss på ett hjärnforskningsperspektiv på hur vi lär oss att lära snabbare när vi behöver utveckla kompetens och prestera smartare.

  • Vilka mänskliga färdigheter är svåra för en A.I att imitera?
  • Vad behöver vi ta kommando över idag om vi vill ha ett arbete i morgon?

Kelly Tainton kommer att förklara hur några av de yngsta men mest inflytelserika firmorna i världen arbetar med trender, hjärnforskning och artificiell intelligens och varför just fokuseringen på människans biokemiska motivationsstrukturer genererar ett så stort affärskritiskt försprång.

Pia Thörn, Personalutvecklingschef på Bauhaus Sverige, kommer bl a att dela med sig om hur de använder Didac Trainer i sina introduktionsutbildningar och on-boardingprogram.

Obligatorisk utbildning, kompetens mangament och Learning experience – allt i samma system?
Ett nytt koncept som mer och mer talas om inom digital lärande är Learning Experience. Idén med Learning Experience (LXP) är att presentera innehåll för användare baserat på vad som är relevant för användaren, antingen baserat på rekommendationer från kollegor eller systemgenererade rekommendationer, och här jämförs det med plattformar som Netflix och Spotify. Delta i seminariet och höra Didacs tankar om hur detta kan hanteras i en utbildningsplattform, och delta i diskussionen!

________________________________

Datum & plats: 28 november 2019 Spårvagnshallarna, Birger Jarlsgatan 57 A i Stockholm. Kl. 08.00 serveras frukost och 08.30 intar Kelly Tainton scenen. Inspirationsfrukosten beräknas avslutas vid kl.10.30