6 PÅVERKANSPRINCIPER SOM STYR DIG - VARE SIG DU VILL DET ELLER EJ.

Vi på Didac har, tillsammans med en av våra samarbetspartners Retorikiska, glädjen att erbjuda en serie kostnadsfria webinar-workshops inom retorik. Och som titeln antyder handlar det denna gång om påverkan.

Vi på Didac hjälper våra kunder att skapa online-utbildningar. Vår tjänst Didac trainer är ett molnbaserat utbildningsverktyg som både är ett författarverktyg och ett administrationssystem (LMS). Hos oss kan du välja mellan att producera dina egna utbildningar eller köpa in andras. Låter det intressant? Här kan du läsa mer om Didac trainer, läs mer

Vi är stolta över att kunna presentera en av våra samarbetspartners – Camilla Eriksson från Retorikiska – som under denna webinar-workshop kommer att prata om hur du lägger upp det så att andra låter sig påverkas. Hon utlovar insikter, kunskap, verktyg och praktisk förankring rakt in i din verklighet, så att du direkt efter workshopen är skickligare på att påverka än du var innan. Spännande, eller hur?

Camilla har en gedigen akademisk bakgrund och erfarenhet inom pedagogik, kommunikation och psykologi. Stora medier såsom TV4, SVT, SR, Metro, Resumé, Språktidningen och Aftonbladet tv m.fl nyttjar henne regelbundet som retorikexpert. Kanske såg du tv-serien ”Livet Blir Bättre” på TV3 med Renée Nyberg som programledare där Camilla var talskrivare samtliga tre säsonger? Kanske har du redan läst hennes bok Retorikiska – om kommunikation i allmänhet och retorik i synnerhet” (Liber AB)? Oavsett är vi mycket nöjda med att kunna erbjuda dig en kostnadsfri digital workshop med Camilla som föreläsare.

Vill du veta mer om Camillas onlineutbildning ”Masterclass i retorikiska” som ligger hos oss på Didac, kan du få all din nyfikenhet stillad på retorikiska.se, läs mer

____________________________________________________________________________________________

NÄR? VAR? HUR?

Inbjudan riktar sig till dig som arbetar inom HR, Utbildning (e-learning) och kommunikation – antingen väljer du vår frukost-tid 08:30 – 09:30 onsdag den 27/5 eller så skriver du upp dig på vår after-noon-tea-tid 15.00-16.00 torsdag den 28/5.

Klicka här för att anmäla dig till 27/5 kl.08:30 – 09:30

Klicka här för att anmäla dig till 28/5 kl.15:00 – 16:00

Vi kommer sedan att skicka en länk till den digitala mötesplatsen.

____________________________________________________________________________________________

Ser fram emot att ses gör Jessica Sandberg, Country Manager Didac Sverige

Kontakt: info@didac.se