Inbjudan retorik webinar 16/6 eller 17/6 - 6 PÅVERKANSPRINCIPER SOM STYR DIG - VARE SIG DU VILL DET ELLER EJ

Vi på Didac har tillsammans med en av våra samarbetspartners, Retorikiska, glädjen att erbjuda en serie kostnadsfria webinars med break-out sessions för diskussion inom retorik. Och som titeln antyder handlar det denna gång om påverkan.

_______________________________________________________

Glada och tacksamma är vi för positiv feedback från deltagare från våra webinars vi haft tidigare:

” Det som är bra när man jobbar mer interaktivt är att man blir mer delaktig i de olika utbildningspassen istället för att sitta och lyssna en längre tid vilket gör att man lättare tappar fokus. Med kortare teoripass varvat med diskussionsforum blir det ett roligare sätt att delta på seminariet”

Jenny Hellberg, Product Manager Bisnode

” Ett mycket matnyttigt Webinar som bjöd på fina insikter, rekommenderar det starkt. ”

Riitta Fröling, HR Partner, Björk HR Kompetens AB

_______________________________________________________

Vi på Didac hjälper våra kunder att skapa online-utbildningar. Vår tjänst Didac trainer är ett molnbaserat utbildningsverktyg som både är ett författarverktyg och ett administrationssystem (LMS). Hos oss kan du välja mellan att producera dina egna utbildningar eller köpa in andras. Låter det intressant? Här kan du läsa mer om Didac trainer, läs mer

Vi är stolta över att kunna presentera en av våra samarbetspartners – Camilla Eriksson från Retorikiska – som under denna webinar-workshop kommer att prata om hur du lägger upp det så att andra låter sig påverkas. Hon utlovar insikter, kunskap, verktyg och praktisk förankring rakt in i din verklighet, så att du direkt efter workshopen är skickligare på att påverka än du var innan. Spännande, eller hur?

Camilla har en gedigen akademisk bakgrund och erfarenhet inom pedagogik, kommunikation och psykologi. Stora medier såsom TV4, SVT, SR, Metro, Resumé, Språktidningen och Aftonbladet tv m.fl nyttjar henne regelbundet som retorikexpert. Kanske såg du tv-serien ”Livet Blir Bättre” på TV3 med Renée Nyberg som programledare där Camilla var talskrivare samtliga tre säsonger? Kanske har du redan läst hennes bok Retorikiska – om kommunikation i allmänhet och retorik i synnerhet” (Liber AB)? Oavsett är vi mycket nöjda med att kunna erbjuda dig en kostnadsfri digital workshop med Camilla som föreläsare.

Vill du veta mer om Camillas onlineutbildning ”Masterclass i retorikiska” som ligger hos oss på Didac, kan du få all din nyfikenhet stillad på retorikiska.se, läs mer

NÄR? VAR? HUR?

Inbjudan riktar sig till dig som arbetar inom HR, Digital Utbildning, Marknad/Kommunikation och Försäljning – antingen väljer du vår frukosttid 08:30 – 09:30 tisdag 16/6 eller vår frukosttid 08.30-09.30 onsdag den 17/6.

Klicka här för att anmäla dig till 16/6 kl.08:30 – 09:30

Klicka här för att anmäla dig till 17/6 kl.08:30 – 09:30

Vi kommer sedan att skicka en länk till den digitala mötesplatsen.

_______________________________________________________

Ser fram emot att ses gör Jessica Sandberg, Country Manager Didac Sverige

Kontakt: info@didac.se