Vi är stolta och glada över att Firesafe Sverige AB har valt utbildningsplattformen, Didac trainer, för sina externa utbildningar inom brandskydd.

Med Didac trainer kommer Firesafe själva kunna producera och utveckla digitala utbildningar för sina kunder och på så sätt bredda kunskapen om brandskydd hos företag på den svenska marknaden.

”Det känns väldigt bra att vi nu kan erbjuda våra kunder en digital utbildning inom brandskydd som komplement till de lärarledda. Nu kan företag och organisationer på ett enkelt och effektivt sätt tillskansa sig denna kunskap när det passar verksamheten – pedagogiskt, tids- och kostnadseffektivt!” Säger Christoffer Holmblad – Affärsutveckling SBA Firesafe Sverige AB.

Kort om Firesafe
Firesafe är marknadsledare i Norden inom brandskydd. Detta omfattar entreprenadtjänster, konsulttjänster, utbildningar och brandservicetjänster. Firesafe har ca 20 avdelningskontor i Norge, Sverige och Danmark. Huvudkontoret ligger i Oslo och totalt är det 800 anställda varav ca 200 i Sverige. Med sin värdegrund / Professionell / Kompetent / Engagerad / arbetar Firesafe för ett tryggare och mer brandsäkert samhälle.

Varmt välkommen att kontakta Firesafe på 010-155 09 00 eller utbildning@firesafe.se Kurserna kan enkelt genomföras på telefon, surfplatta eller dator!

Vi önskar Firesafe välkommen som kund och ser fram emot vårt samarbete!