Vi erbjuder 3 st mikrokurser utan kostnad som vi hoppas kan vara användbara för er under denna speciella och krävande tid vi är i. En av kurserna handlar om Corona och hur man kan förhindra infektion och att bli smittad och de andra två kurserna är inom IT-säkerhet.

Klicka gärna på länken till kursen för att genomföra den. Om du vill dela den med vänner och kollegor så tar du bara en kopia av länken till kursen och skickar den till ditt nätverk via e-post eller liknande. Om man som deltagare av kursen vill ha en bekräftelse på att man genomfört den så kan man ange sin e-postadress och då få en bekräftelse via e-post.

• Länk till Corona – förebyggande av infektion och smitta: STARTA KURSEN OM CORONA
• Länk till Phishing: STARTA KURSEN OM PHISHING
• Länk till nätsvindel via e-post: STARTA KURSEN OM NÄTSVINDEL VIA E-POST

Källa: norska institutet för folkhälsa / NorSIS / Netvett 

Ta gärna en titt på våra andra mikrokurser som vi erbjuder utan kostnad – ATTENTION  
Förutom kurserna ovan erbjuder vi även andra kurser utan kostnad inom olika ämnen och för olika branscher, bl a så har vi en kurs om Första hjälpen. Klicka här för mer information om våra olika Attention-kurser.

Har ni behov av en utbildningsplattform – varför inte starta redan i morgon?! 
Didac trainer är marknadsledande och en av de mest använda utbildningsplattformarna. Mer än 120 st företag och organisationer från olika branscher använder Didac trainer i sin kompetensförsörjning, såväl för produktion som distribution av diverse utbildningar.  Didac erbjuder en komplett lösning med olika författarverktyg (mikrokurser, webbkurser, tester, undersökningar etc.) och hanterar även uppföljning,  rapportering och administration.

Att komma igång med Didac trainer är väldigt enkelt. Didac trainer är 100% molnbaserad och själva installationen görs inom en dag. Klicka här för mer information om Didac trainer.

Kontakta gärna oss för mer information 
Epost: info@didac.se
Telefon: Martina 070-363 09 54 eller Jessica 070-756 29 49